Agenda

Tijd:
Deur open: 19.00 uur
Workshop: 19.30 – 21.00 uur (graag 10 min voor aanvang workshop aanwezig zijn)
DansJeVrij!: 21.00 – 23.30 uur ~ 00.00 uur (einde afhankelijk van aantal dansers die er dan nog zijn)

De entreeprijs is per locatie verschillend (Naarden is 2€ goedkoper)

Reserveren of vooraf een kaartje kopen is niet nodig.  Wees wel op tijd voor de workshop! Want voor de workshop hanteren we 50 deelnemers als maximum.

Aanmelden bij het evenement (via de facebookpagina van DansJeVrij!) stellen wij erg op prijs!

Voorafgaand aan de dansavond kun je een workshop volgen.
Wat je in de workshop krijgt aangereikt, is direct daarna in de dansavond te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. Een workshop helpt daarbij en is bovendien een leuke start van de avond.

Zie hieronder de komende dansevenementen

klik op de workshop voor meer informatie.

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Workshop door Katharina Amaya
DJ: ‘outside the box’

the polarity play of twisting en flowing

We starten met een warming up om ons lichaam en energie te laten stromen. Ik maak hiervoor gebruik van verschillende muziekstijlen. Je danst op opdrachten rond het thema van de workshop, waarin jouw unieke expressie en spontane bewegingen alle ruimte krijgen, van vrij, uitbundig, krachtig, speels, met focus en in contact, tot sensitief, energetisch en verstild.

Soul Dance is ontstaan vanuit mijn achtergrond en passie voor creatieve dans, authentic movement, lichaams- en energiewerk en spirituele zoektocht. Creatief bewegen, het ontdekken van nieuwe bewegingen en meer contact met je ziel verruimen je geest, brengen gronding, openen je hart en laden je op.

Katharina

Katharina Amaya Brinckmeier woont in Haarlem. Daar heeft zij een holistische coachingspraktijk, SoulSynergy.
"Dansen is mijn passie al vanaf dat ik een klein meisje was, en dan het liefst op blote voeten. Al snel voelde ik dat dans meer was voor mij dan alleen maar het bewegen van ledematen. Ik gooide heel mijn ziel en zaligheid erin en dat doe ik nog steeds. Mijn inspiratie om Soul Dance in het leven te roepen is hieruit ontstaan."

Mijn opleidings- en trainingsachtergrond zijn:
Docente Bewegingsleer, instructeur Bewegingsanalyse van R.v. Laban, ADIM Bewegingstherapie, Creatieve Dans, Mime, Biodanza, Authentic movement, Holistische Coaching & Procesbegeleiding, Energetisch healingwerk, Hartcoherentie coaching


De muziek van deze avond is van DJ Reinier 'outside the box'. Een mix van muzikale herfstbladeren en verwarmende klanken.

 

Gegevens

Datum:
20 oktober

Locatie

Studio Nia te Naarden
Amersfoortsestraatweg 16
1411 HD
Naarden
+ Google Maps

Elke 1e zaterdag: AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: NAARDEN