Muziek en DJ

Muziek eigenzinnig en vrij

Wat DansJeVrij! al vele jaren uniek maakt is de eigenzinnige en verrassende muziek van DJ Carolien.

Zij draait muziek uit alle werelddelen, alle genres en uit alle tijden. Dat betekent ook ruimte voor klassieke muziek. En altijd muziek die je uitnodigt om uit je dak te gaan maar ook waarbij je weer 'naar binnen' kan keren. Die combinatie van ritmes, stijlen en energie, gecombineerd met vloeiende overgangen, zorgen voor een dansavond die van begin tot eind afwisselend en uitdagend is. Haar muziek spreekt je creativiteit aan. Je danst je eigen, nog nooit eerder ontdekte sterren van de hemel.

DJ Carolien:

"Altijd op zoek naar aparte, verrassende muziek. Muziek die je benen in beweging zet maar ook het oor streelt of je hart raakt. Hier en daar een blokje (modern)klassiek of opera behoort tot de mogelijkheden en natuurlijk altijd met vloeiende overgangen tussen de verschillende genres."

Gast-DJ:

We maken ook graag gebruik van een gast-DJ. Die draait zijn/haar eigen genre maar wel vooral akoestisch. De naam van de gast-DJ kondigen wij aan zodra deze bekend is.

Voor meer informatie over onze andere DJ's, klik op de naam van

DJ Aloes              DJ o' Nysos               DJ Marold               DJ Petro              DJ Theo Berlie

Dansvloer-code van DansJeVrij!:
Op de dansvloer spreekt de taal van de dans, het lichaam, de beweging.

Social-talk kun je in de loungeruimte doen.

Wanneer je een keer hebt meegemaakt hoe mooi het is wanneer je bij verstilde muziek alleen de muziek (en schuifelende voeten) hoort, dan begrijp je vast waarom we dit vragen.