Scrol naar beneden voor de agenda.

Alleen een dansworkshop

Zolang onze gewone vrije dansfeesten nog niet mogelijk zijn, organiseert DansJeVrij! ~ Anders op de eerste en derde zaterdagavond van de maand een uitgebreide dansworkshop van 20.00 uur tot 22.30 uur.

De workshop is dus geen dansfeest, wel een besloten dansbijeenkomst met een docent.
Voor mensen die zich vooraf hebben aangemeld, die uitgenodigd zijn en voor de workshop vooraf €15,- per persoon hebben betaald.

Registratie en vooraf betalen

Graag eerst aanmelden, lees daarvoor de aanwijzingen hier.
Vermeld je naam en telefoonnummer.
Je ontvangt een bevestiging wanneer je kunt komen. Houd alsjeblieft je spambox ook in de gaten, want daar komen onze mails helaas nog wel eens in terecht.
Let op: vol is vol. Je krijgt dus sowieso bericht: je aanmelding is oké of je staat op de wachtlijst.

Iedere deelnemer heeft een eigen account om zich op te geven voor een workshop. Het aanmelden van meerdere personen met jouw opgave is niet mogelijk.

Gegevens van de deelnemers (naam, mailadres, telefoonnummer) van een workshop worden maximaal acht weken bewaard en daarna verwijderd. In deze periode zullen je gegevens alleen met bevoegde instanties gedeeld worden als dit vanuit optiek van mogelijke besmettings- en contactonderzoek noodzakelijk is. In dat geval zullen wij deelnemers van die workshop ook zelf direct informeren.

In het reserveringssysteem worden wel de account-gegevens bewaard, zodat jij je gemakkelijk voor een volgende workshop kunt opgeven.

Annuleren

Heb jij je aangemeld en heb je betaald en kun je niet komen dansen? Lees hier onze annuleringsregeling. Wij vragen een bijdrage in de kosten. Je ontvangt dan je betaling weer terug onder aftrek van deze bijdrage. Stuur aanvullend nog een mail naar dans@dansjevrij.nl met als onderwerp “deelname geannuleerd”.

Je kunt in de reserveringsagenda weer inloggen en je opgave verwijderen. Dit kan tot 24 uur voor de workshop begint. Indien mogelijk graag eerder annuleren. We kunnen dan iemand van de wachtlijst laten komen.

kleine-beurs-regeling

Met donaties zullen we mensen die graag komen dansen, en die eigenlijk het geld er niet voor hebben, kunnen helpen (kleine-beurs-regeling). Wil je doneren, of een beroep op deze mogelijkheid doen, stuur een mailtje naar dans@dansjevrij.nl.

basisregels in de danszaal

De basis afspraken in de danszaal zullen steeds zijn:

– alleen wanneer jij fit en gezond bent, geen luchtwegklachten hebt, kom dan dansen. Check dit eventueel via (klik op) deze site.
– we dansen op blote voeten of op zacht dansschoeisel.
– we hanteren een beperkt aantal deelnemers, waardoor er ruimte is om met afstand tot anderen te dansen.
– iedereen kan altijd naar een ander een gebaar maken om aan te geven: ‘hou afstand’.
– iedere danser respecteert de ruimte van de ander.
– er zijn geen hapjes en drankjes, neem dus je eigen drinkfles mee.
– Laat de muziek spreken in de danszaal en praat buiten de danszaal
– wil je tijdens de workshop uitrusten, ga dan op een stoel in de zaal aan de muurzijde zitten en houd daarbij afstand naar anderen die ook daar zitten.

Tot 26 juni waren de aanvullende maatregelen:
– met uitzondering van de vaste partner, danst je op gepaste afstand van de anderen, waarbij eventueel en indien gewenst, contact met de elkaars rug wel mogelijk is.
– voor het betreden van de danszaal,  graag je handen wassen (of ontsmetten).
– mogelijk worden de dansplekken op de vloer gemarkeerd, of volg de aanwijzingen van docent of team.
– normaal vragen wij iedereen niet te praten tijdens het dansen (en de muziek te laten spreken), nu vragen wij expliciet om niet te schreeuwen, roepen, of zingen in de danszaal, dit om verspreiding van aerosolen te beperken.

buiten de danszaal ‘houd afstand’

Buiten de danszaal respecteren we de ruimte voor iedereen en houden we afstand. Er is geen lounge gelegenheid. Wil je uitvoerig praten met iemand, zoek dan buiten de danszaal daarvoor een plek.
Omkleden: bij voorkeur vooraf/thuis. Er zullen buiten de danszaal enkele stoelen op 1,5 meter afstand van elkaar staan, om je daar bij om te kleden. Zijn alle stoelen bezet, wacht dan even en houd afstand.

—-

Inloop (in de zaal) is mogelijk vanaf kwartier voor aanvang workshop.
Wij vragen de deelnemers in- en uitgangen en gang bij de toiletten vrij te houden, zodat ieder die daar langs wil, snel en vrij zich kan bewegen.

dansprotocol

DansJeVrij! volgt het landelijk dansprotocol zoals dit voor en door dansondernemers is opgesteld. Tevens worden de plaatselijke maatregelen van de veiligheidsregio gevolgd, waar de workshop wordt gegeven.

vrij en toch beperkt, mede verantwoordelijk voor de ruimte van de ander

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Ook zijn er beperkingen die wij als organisator hiervoor duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop hiermee rekening te houden en de aanwijzingen van docent en team op te volgen. Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

5Ritmes workshop
met Annelies Verseveld

Danswerkplaats te Amersfoort Oude Fabriekstraat 20, Amersfoort

Ont - Moeten in Verbinding Annelies Verseveld verzorgt voor ons op 3 juli een uitgebreide 5Ritmes workshop. Deze avond dus alleen een lange dansworkshop. De inloop is vanaf 19.45 uur, de workshop start om 20.00 uur en het einde is om 22.30 uur. "Mijn naam is Annelies en graag breng ik mensen in beweging. Ik […]

€15

Een workshop door Grazia Visser

Studio Nia te Naarden Amersfoortsestraatweg 16, Naarden

Het is lente, alles groeit en bloeit... Het is lente. Uit een enkele cel en een enkel zaadje ontstaat een eigen uniek wezen. De takken van een boom groeien op elk haar eigen manier naar het licht en de wind laat haar dansen op haar eigen wijze. Zo ook zijn wij allen uniek en uniek […]

€15

Workshop door Lucia

Danswerkplaats te Amersfoort Oude Fabriekstraat 20, Amersfoort

Nieuw! Steeds opnieuw... Een nieuw begin! Gelukkig mogen we weer binnen dansen.  Als wordt er een kans geboden om opnieuw te starten. Of zijn we nooit gestopt? Voorzichtig en langzaamaan "mag" er steeds meer. Het voelt als ruimte. Hoe betreed je die? In deze Dance Free! met het thema Nieuw gebruiken we de dans om […]

€15

Raadpleeg kort voor je naar DansJeVrij! gaat, het evenement voor de juiste dansplek en aanvangstijd.

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Onze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
danskalender.nl
agenda voor bewust en spiritueel leven
spirituele agenda
facebook; agenda voor blotevoetendansers

Ken je een andere agenda die geschikt is voor onze evenementen? Geef je suggestie aan ons door.