Aanmelden en betalen

Sinds oktober 2020 gebruiken we een geautomatiseerd reserveringssysteem. Bij aanmelding kun je direct betalen via iDeal.

De mails die je ontvangt door het gebruik van dit reserveringssysteem, dus na aanmelden, plaatsing, wachtlijst of annulering, worden automatisch aangemaakt en verzonden. Vragen over het reserveringssysteem of betaling graag alleen via het contactformulier.

Een gedetailleerde beschrijving van de stappen die nodig zijn om je te registreren en je aan te melden voor een workshop, lees je hier.

Om te voorkomen dat onze mail in jouw spambox terecht komt, zet dan geen_antwoord@supersaas.nl” bij je vertrouwde adressen.

Meld je eerst aan

Meld je eerst aan voor de betreffende workshop via deze link. Eerst word je gevraagd een account aan te maken. Daarmee kun je steeds weer inloggen om je op te geven voor een andere workshop.

Het is mogelijk om ook een ander aan te melden, wanneer je voor die persoon ook betaalt. Anders graag die danser zelf een account aan laten maken en zelf laten betalen. Dan kan dus via deze link.

Is er nog plaats in de betreffende dansworkshop?

Meld je dan aan en betaal, dan ontvang je een bevestiging per mail. Je ontvangt per aangemelde deelnemer een bevestiging.

Is het maximum aantal deelnemers bereikt dan kun je je opgeven voor de wachtlijst.

Wanneer jij je op de wachtlijst plaatst, dan ontvang je een bevestiging daarvan.
Zodra er plek is, ontvang je hierover bericht, en kun je betalen.
Betaal dan zo spoedig mogelijk, waarna de deelname per mail wordt bevestigd.

Annuleren

Je kunt in de reserveringsagenda weer inloggen en je opgave verwijderen. Dit kan tot drie uur voor de workshop begint. Indien mogelijk graag eerder annuleren. We kunnen dan iemand van de wachtlijst laten komen. Je ontvangt dan je betaling weer terug. Stuur aanvullend nog een mail naar dans@dansjevrij.nl met als onderwerp “deelname geannuleerd”.

Kom dus niet met Corona verschijnselen of luchtwegklachten

Mocht je vlak voor de workshop klachten krijgen, meld je dan af!