Aanmelden en betalen

Voor DansJeVrij van 19 juni kan je je inschrijven door een mail te sturen aan dans(at)dansjevrij(punt)nl.
Voor andere avonden gebruik je onderstaand reserverings- en betaalsysteem.

Sinds oktober 2020 gebruiken  we een geautomatiseerd reserveringssysteem. Bij aanmelding kun je direct betalen via iDeal.

De mails die je ontvangt door het gebruik van dit reserveringssysteem, dus na aanmelden, plaatsing, wachtlijst of annulering, worden automatisch aangemaakt en verzonden. Vragen over het reserveringssysteem of betaling graag alleen via het contactformulier.

Een gedetailleerde beschrijving van de stappen die nodig zijn om je te registreren en je aan te melden voor een workshop, lees je hier.

Om te voorkomen dat onze mail in jouw spambox terecht komt, zet dan geen_antwoord@supersaas.nl” bij je vertrouwde adressen.

Meld je eerst aan

Iedere deelnemer heeft een eigen account. Aanmelden kan niet voor meerdere personen. Wel kun je voor een ander een account aanmaken met de naam en telefoonnummer van die persoon; ook als je daarvoor betaalt.
Meld je eerst aan voor de betreffende workshop via deze link. Heb je nog geen account, maak dan eerst een gebruikers account aan. Daarmee kun je steeds weer inloggen om je op te geven voor een andere workshop.

Dus iedere deelnemer heeft een eigen account. Inloggen via deze link.

Is er nog plaats in de betreffende dansworkshop?

Meld je dan aan en betaal, dan ontvang je een bevestiging per mail. Je ontvangt per aangemelde deelnemer een bevestiging.

Is het maximum aantal deelnemers bereikt dan kun je je opgeven voor de wachtlijst.

Wanneer jij je op de wachtlijst plaatst, dan ontvang je een bevestiging daarvan.
Zodra er plek is, ontvang je hierover bericht, en kun je betalen.
Betaal dan zo spoedig mogelijk, waarna de deelname per mail wordt bevestigd.

Annuleren

Je kunt in de reserveringsagenda weer inloggen en je opgave verwijderen. Dit kan tot drie uur voor de workshop begint. Indien mogelijk graag eerder annuleren. We kunnen dan iemand van de wachtlijst laten komen. Je ontvangt dan je betaling weer terug. Stuur aanvullend nog een mail naar dans@dansjevrij.nl met als onderwerp “deelname geannuleerd”.

Kom dus niet met Corona verschijnselen of luchtwegklachten

Check voor de zekerheid via deze link je corona-gezondheid. Mocht je vlak voor de workshop klachten krijgen, meld je dan af!