Agenda

Tijd:
Deur open: 19.00 uur
Workshop: 19.30 – 21.00 uur (graag 10 min voor aanvang workshop aanwezig zijn)
DansJeVrij!: 21.00 – 23.30 uur ~ 00.00 uur (einde afhankelijk van aantal dansers die er dan nog zijn)

De entreeprijs voor beide locaties is hetzelfde

Reserveren of vooraf een kaartje kopen is niet nodig.  Wees wel op tijd voor de workshop! Want voor de workshop hanteren we 50 deelnemers als maximum.

Kortingactie:
Help jij mee om meer dansers naar DansJeVrij! in Naarden te brengen?

Tot maart 2019 krijg je € 7,- korting op de onderstaande entreeprijs als je met iemand komt die nog niet eerder bij DansJeVrij! in Naarden is geweest. Misschien ben je het zelf wel die nog niet eerder is geweest. Je ontvangt dan ook als je met z’n tweeën komt en beiden nieuw bent in Naarden, deze korting. Dus beiden €3,50 minder betalen!
Deze korting geldt ook wanneer je samen alleen voor de workshop of de dansavond komt.

We noteren wel graag jullie beider naam en mailadres voor de nieuwsbrief van DansJeVrij! Je kunt je altijd weer uitschrijven.

Aanmelden bij het evenement (via de facebookpagina van DansJeVrij!) stellen wij erg op prijs!

Voorafgaand aan de dansavond kun je een workshop volgen.
Wat je in de workshop krijgt aangereikt, is direct daarna in de dansavond te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. Een workshop helpt daarbij en is bovendien een leuke start van de avond.

Zie hieronder de komende dansevenementen

klik op de workshop voor meer informatie.

Laden Evenementen

Workshop door Janna van Leeuwen
DJ Reinier ‘outside the box’

bewegen door licht en duister

Butoh-dans
Een workshop door Janna.


En de avond wordt vervolgd door de muziek van DJ 'outside the box' - Reinier dit keer is de keuze geïnspireerd door Water in al zijn verschijningsvormen.


Een kennismaking met Butoh: een Japanse dansvorm ontstaan na de 2e Wereldoorlog. En deze dans gaat tegen alle conventies in. Waar de westerse dans is gericht op schoonheid en perfectie, gaat Butoh op zoek naar schaduw en lelijkheid.

De belangrijkste tool die we gebruiken is: aandacht. We laten onze mentale constructies zoveel mogelijk achter ons en creëren openheid voor wat zich in ons lijf aandient. Met behulp van theatrale aspecten verkennen we verschillende kanten van het mens-zijn. We bewegen door licht en duister, en betrekken de stem actief bij de dans.

De workshop wordt ondersteund door muzikale duizendpoot Luuk Lenders. Hij zal zorgen voor een uitnodigend, stimulerend of juist heel subtiel klankentapijt met zijn vele fluiten, accordeon en andere klanken.

Over Janna 

"Het werk van Armand van den Hamer vormt de belangrijkste basis voor mijn workshops. Verder heb ik ruime ervaring in dans, lichaams- en aandachtswerk, en ben ik een fanatiek zelfonderzoekster. Werken met dans en stem is voor mij het middel om dingen op zijn plek te laten vallen, en het leven vanuit een breder perspectief te kunnen zien dan puur het mentale en emotionele."

zie verder dansenstemwerk

Gegevens

Datum:
2 maart

Locatie

Danswerkplaats te Amersfoort
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR
Amersfoort
+ Google Maps

Elke 1e zaterdag: AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: NAARDEN