Agenda

Aanvangstijd en eindtijd verschilt per locatie

Zie hiervoor de pagina Entree en Prijs

Reserveren of vooraf een kaartje kopen is niet nodig en ook niet mogelijk.

Wees in Amersfoort wel op tijd voor de workshop! Want voor de workshop hanteren we 50 deelnemers als maximum.

Aanmelden bij het evenement op facebook (via de facebookpagina van DansJeVrij!) stellen wij erg op prijs!

Voorafgaand aan de dansavond kun je een korte inleiding met dansoefeningen (in Naarden) of workshop (in Amersfoort) volgen.
Wat je in de inleiding of de workshop krijgt aangereikt, is direct daarna in de dansavond te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. De inleiding en de workshop helpt daarbij, is inspirerend en bovendien een leuke start van de avond.

Zie hieronder de komende dansevenementen

klik op het evenement voor meer informatie.

Laden Evenementen

Workshop door Marold Emmelkamp
DJ Reinier ‘outside the box’

Marold Emmelkamp

thema nog niet bekend

Een workshop Movement Medicine door Marold Emmelkamp

 

 


Na de workshop wordt de avond vervolgd door de muziekkeuzes van de huis-DJ Reinier 'outside the box'


 

MOVEMENT MEDICINE  is voor iedereen die wakker wil worden, die zijn of haar creatieve potentie wil ontdekken, die sjamanisme wil bestuderen en toepassen op een zeer aardse manier, die extase zonder drugs wil ervaren, die in een community wil zijn zonder zijn/haar individualiteit te moeten opgeven en die de moed wil vinden om te leven vanuit de wijsheid van zijn of haar ziel en om zijn/haar unieke bijdrage aan de wereld te geven.  Kort gezegd, het is voor iedereen die bewuste dans wil integreren op het pad van vrijheid,  mindfulness, aandacht en vervulling

MOVEMENT MEDICINE  is sjamanistisch medicijn voor onze tijd. Het geeft ons de directe, belichaamde ervaring van de dans van het leven in onszelf en rondom ons. Wij mensen staan op dit moment voor grote uitdagingen, waarschijnlijk de grootste uit onze geschiedenis. Uitdagingen die – naar mijn mening – voortkomen uit afgescheidenheid; Afgescheidenheid tussen lichaam/materie en spirit; tussen individuen en naties, tussen de mensen-wereld en de natuur-wereld (waarvan we zo kwetsbaar afhankelijk van zijn).
Movement Medicine is een antwoord op deze uitdagingen. Het verbindt ons weer, en vergroot onze capaciteit voor empathie, compassie en actie.

Meer over Marold is hier te lezen.

Gegevens

Datum:
7 september
Kosten:
€17

Locatie

Danswerkplaats te Amersfoort
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR
Amersfoort
+ Google Maps

Elke 1e zaterdag: AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: NAARDEN