Agenda

Aanvangstijd en eindtijd verschilt per evenement

Lees het evenement en zie ook voor meer informatie op de pagina Entree en Prijs.

Reserveren of vooraf een kaartje kopen is niet nodig en ook niet mogelijk.

Wees op de 1e zaterdag van de maand wel op tijd voor de workshop! We hanteren 50 deelnemers als maximum voor de workshop.

Aanmelden bij het evenement op facebook (via de facebookpagina van DansJeVrij!) stellen wij zeer op prijs.

Voorafgaand aan de dansavond kun je een korte inleiding met dansoefeningen (op de 3e zaterdag, meestal in Naarden) of workshop (op de 1e zaterdag, meestal in Amersfoort) volgen.
Wat je in de inleiding of de workshop krijgt aangereikt, is daarna op de dansvloer te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. Zowel de inleiding of de workshop helpt daarbij, is inspirerend en bovendien een leuke start van de avond.

Zie hieronder de komende dansevenementen

klik op het evenement voor meer informatie.

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Workshop door Marold Emmelkamp
DJ Reinier ‘outside the box’

Marold Emmelkamp

Dans met de heelheid in je!


Na de workshop wordt de avond vervolgd door de muziekkeuzes van de huis-DJ Reinier 'outside the box'


Movement Medicine is een hedendaagse sjamanistische dans-practice, die gebaseerd is op oude wijsheid en moderne kennis over transformatie, heling en verandering.
Het ondersteunt jou om gegrond en wakker aanwezig te zijn in jouw lichaam en op deze aarde; om vanuit jouw kracht en gevoeligheid te leven; om jezelf lief te hebben zoals je bent en jezelf te open voor het ongekende potentieel dat door jou gemanifesteerd wil worden; om Lichaam - Hart - Mind samen te laten bewegen, waardoor intuitie, instinct en intelligentie wakker worden in jouw dans;

Tijdens deze workshop wordt je uitgenodigd om de Heelheid in je te ontdekken, je ermee te verbinden en je er door te laten dansen. Onder onze verwondingen, onze fuck-ups en onze neuroses beweegt nog steeds de “Ongebrokenheid van het Leven”. Door ons hiermee bewust te verbinden, brengen we heelheid in ons dagelijks leven en de wereld om ons heen. We zullen diep dansen op stevige beats en gevoelige muziek.

JE BENT EEN EXPRESSIE VAN HET LEVEN ZELF. WEES WELKOM!

Marold Emmelkamp creëert al meer dan 10 jaar dans-ruimtes voor heling, transformatie, persoonlijke groei en collectieve evolutie. Hij gebruikt daarvoor Movement Medicine en andere sjamanistische rituelen, goede muziek en beats, humor en zijn gepassioneerde hart. Marold heeft gestudeerd bij vele begenadigde (sjamanistische) leraren en is een gecertificeerd Movement Medicine teacher.

Meer over Marold is hier te lezen.

Gegevens

Datum:
7 september 2019
Kosten:
€17

Locatie

Danswerkplaats te Amersfoort
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR
Amersfoort
+ Google Maps

Raadpleeg altijd het evenement voor de juiste dansplek.

Elke 1e zaterdag: meestal in AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: meestal in NAARDEN

Deze evenementen worden ook vermeld op verschillende andere kalenders waaronder:
danskalender.nl
spirituele agenda
agenda voor bewust en spiritueel leven
facebook; agenda voor blotevoetendansers