Agenda

Tijd:
Deur open: 19.00 uur
Workshop: 19.30 – 21.00 uur (graag 10 min voor aanvang workshop aanwezig zijn)
DansJeVrij!: 21.00 – 23.30 uur ~ 00.00 uur (einde afhankelijk van aantal dansers die er dan nog zijn)

De entreeprijs voor beide locaties is hetzelfde

Reserveren of vooraf een kaartje kopen is niet nodig.  Wees wel op tijd voor de workshop! Want voor de workshop hanteren we 50 deelnemers als maximum.

Kortingactie:
Help jij mee om meer dansers naar DansJeVrij! in Naarden te brengen?

Tot maart 2019 krijg je € 7,- korting op de onderstaande entreeprijs als je met iemand komt die nog niet eerder bij DansJeVrij! in Naarden is geweest. Misschien ben je het zelf wel die nog niet eerder is geweest. Je ontvangt dan ook als je met z’n tweeën komt en beiden nieuw bent in Naarden, deze korting. Dus beiden €3,50 minder betalen!
Deze korting geldt ook wanneer je samen alleen voor de workshop of de dansavond komt.

We noteren wel graag jullie beider naam en mailadres voor de nieuwsbrief van DansJeVrij! Je kunt je altijd weer uitschrijven.

Aanmelden bij het evenement (via de facebookpagina van DansJeVrij!) stellen wij erg op prijs!

Voorafgaand aan de dansavond kun je een workshop volgen.
Wat je in de workshop krijgt aangereikt, is direct daarna in de dansavond te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. Een workshop helpt daarbij en is bovendien een leuke start van de avond.

Zie hieronder de komende dansevenementen

klik op de workshop voor meer informatie.

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Workshop door Rens Meijkamp
DJ: Marold

Tantric Dance

Your Sensual Nature

Rens Meijkamp geeft samen met Mariska van Veenen een Tantric Dance Workshop bij Dansjevrij vanuit het thema “Your Sensual Nature”.

Als we door de harde schil van ons Ego heen bewegen, komen we in het veld van oneindige mogelijkheden. Het is het veld van genieten van Liefde, Lijf en Leven, het veld van samenzijn met alles en iedereen, het veld van “Your Sensual Nature”.

Laten we kijken of we samen een dansje daar kunnen maken?!

Om door de harde schil van ons Ego te kunnen heen bewegen, zullen we er eerst bij moeten stilstaan. We zullen onszelf moeten erkennen in wie we nu zijn en hoe we onszelf beteugelen. Compassie voor onszelf is de sleutel tot het openen van ons hart.

Tantric Dance is een speelse, creatieve vorm voor improvisatiedans. We beogen met Tantric Dance om te kunnen openen in bewustzijn, vrijer te kunnen worden in zelfexpressie en voluit te kunnen genieten van jezelf en het contact met de ander.

Klik op deze link en lees meer over Tantric Dance.

Your Sensual Nature

Rens Meijkamp

Mijn ontwaken is begonnen in 1991 met het boekje van Osho dat op mijn pad kwam: “From sex to superconsciousness”. Vooralsnog was het een onbegrijpelijk geschrift dat desondanks vonkte in mij. Het heeft me 20 jaar persoonlijk onderzoek gekost voordat ik mijn levensenergie bewust kon gaan ervaren en hoe het samenspel van man en vrouw ook een spiritueel pad kan zijn.

Naast Tantric Dance teacher ben ik lichaamsgericht psychotherapeut, trauma therapeut en (transformatie)coach. Uiteindelijk zoek ik naar ‘creation through passion: Hoe kunnen we onze unieke essentie tot expressie brengen in dit leven? Het volledig belichamen van je levensenergie is, volgens mij, daarvoor essentieel.

Samen met mijn partner, Mariska van Veenen (1972), geef ik invulling aan www.TheartofbeingYOU.nl Dat is een huis voor training en begeleiding waardoor mensen meer in contact kunnen komen met hun essentie, met datgene waar ze van gaan groeien en bloeien, met de levenslust in je eigen lijf.

www.dansdoorhetleven.nl


De muziek van deze avond is van DJ Marold!

 

Gegevens

Datum:
19 januari

Locatie

Studio Nia te Naarden
Amersfoortsestraatweg 16
1411 HD
Naarden
+ Google Maps

Elke 1e zaterdag: AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: NAARDEN