Agenda

Aanvangstijd en eindtijd verschilt per locatie

Zie hiervoor de pagina Entree en Prijs

Reserveren of vooraf een kaartje kopen is niet nodig en ook niet mogelijk.

Wees in Amersfoort wel op tijd voor de workshop! Want voor de workshop hanteren we 50 deelnemers als maximum.

Aanmelden bij het evenement op facebook (via de facebookpagina van DansJeVrij!) stellen wij erg op prijs!

Voorafgaand aan de dansavond kun je een korte inleiding met dansoefeningen (in Naarden) of workshop (in Amersfoort) volgen.
Wat je in de inleiding of de workshop krijgt aangereikt, is direct daarna in de dansavond te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. De inleiding en de workshop helpt daarbij, is inspirerend en bovendien een leuke start van de avond.

Zie hieronder de komende dansevenementen

klik op het evenement voor meer informatie.

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

workshop Léon Beckx / DJ Reinier ‘outside the box’

Het ritme van de relatie

Na de workshop DJ Reinier ‘outside the box’ met muziek van Ali B, via Hazes tot Wende. Kortom een uitdagende avond om je met vreemd en bekend te verbinden!


Het ritme van de relatie

Of je nou alleen danst of samen: iedere dans is een ‘in relatie zijn’ – met jezelf, anderen of de kosmos.
In dans kunnen relaties op verschillende manieren vorm krijgen. Je kunt aan de oppervlakte blijven (grazing) of de diepte induiken; je kunt spelen met afstand, positie, en veel meer. In deze workshop verkennen we allerlei manieren van relateren met jezelf en anderen. Sommige vormen zullen vertrouwd voelen en anderen nieuw of zelfs onwennig. De workshop ‘het ritme van de relatie’ is een kans om je dans te verrijken, en om dansenderwijs nieuwe vormen te ontdekken die je mee kunt nemen naar het dagelijkse leven.

Over Léon Beckx

Léon is danser en psycholoog en zoekt in zijn lessen telkens de dans tussen beweging en bewustzijn. Hoe kunnen we dansen met het huidige moment? Hoe kunnen we bewegen en bewogen worden? In zijn workshops en lessen integreert Léon vele invloeden van de 5Ritmes, Somatics tot Martial Arts. Voor meer informatie bezoek: www.conscious-dance.com of www.leonbeckx.com

Gegevens

Datum:
4 mei

Locatie

Danswerkplaats te Amersfoort
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR
Amersfoort
+ Google Maps

Elke 1e zaterdag: AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: NAARDEN