Agenda

Aanvangstijd en eindtijd verschilt per locatie

Zie hiervoor de pagina Entree en Prijs

Reserveren of vooraf een kaartje kopen is niet nodig en ook niet mogelijk.

Wees in Amersfoort wel op tijd voor de workshop! Want voor de workshop hanteren we 50 deelnemers als maximum.

Aanmelden bij het evenement op facebook (via de facebookpagina van DansJeVrij!) stellen wij erg op prijs!

Voorafgaand aan de dansavond kun je een korte inleiding met dansoefeningen (in Naarden) of workshop (in Amersfoort) volgen.
Wat je in de inleiding of de workshop krijgt aangereikt, is direct daarna in de dansavond te gebruiken. DansJeVrij! streeft er naar om in de dans het contact met elkaar te bevorderen. De inleiding en de workshop helpt daarbij, is inspirerend en bovendien een leuke start van de avond.

Zie hieronder de komende dansevenementen

klik op het evenement voor meer informatie.

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Workshop: Marlie Wetemans
DJ: Reinier ‘outside the box’


Na de workshop dansen op de muziek keuzes van DJ Reinier 'outside the box'. En... wordt het op eieren lopen?


 

Biodanza workshop door Marlie Wetemans

dansen als kunst

 

Muziek, dans, poëzie en andere kunst hebben een grote kracht. Kunst kan je diep ontroeren, je ziel aanraken en kan iets wezenlijks in jezelf veranderen. De kunst van het leven ofwel “ars magna” (de sublieme kunst) waarin biodanza ons toe uitnodigt leidt naar een algehele gezondheid en expressie van onszelf.

In deze workshop laten we ons inspireren door nieuwe beweging die als vanzelf op borrelt. We luisteren naar de impuls van de beweging. De uitnodiging is om de ingevingen te volgen en dan ontstaat weer nieuwe beweging steeds opnieuw en iedere keer weer anders. De kunst is, om de opwelling van de beweging niet tegen te houden of ‘in de weg te zitten’ en de creatieve stroom die aldoor aanwezig is te vertrouwen en vrij baan te geven.

Een avond vol plezier, vreugde en spontaniteit. We dansen op mooie muziek en met veel fijne mensen.

In deze workshop werken we met creativiteit; een van de thema ‘s van biodanza.

Wat is biodanza?

Biodanza werkt met muziek, dans en contact. We dansen op verschillende muziekstijlen en dansen alleen, in contact met iemand anders of met de hele groep. Het gaat om plezier te hebben in bewegen en in verbinding zijn met jezelf en andere mensen. Het stimuleert je eigen potentieel, het doet je bewustzijn groeien en leert je over communiceren vanuit je hart. Het helpt je in contact te zijn met je gevoel en daaraan uitdrukking te geven in jouw leven. Bovendien is het een goed middel tegen stress: Uit je hoofd en met je lichaam in beweging!

Laat je inspireren en meenemen in de schoonheid van deze dans.

Biodanza - dáár zit muziek in!

Marlie Wetemans

is biodanza docent en liefdescoach. “Biodanza dansen gaat voor mij over volledig in contact zijn met mezelf en m’n omgeving. Het is een ervaring die ik graag wil delen met andere mensen. Ik geniet enorm van de wekelijkse Biodanza avonden die ik geef in Almere, Weesp en Bussum en op de verdiepingsdagen. Ik kijk er naar uit om de dansworkshop te verzorgen bij DansJeVrij” .

Informatie over haar lessen vind je op www.biodanzametmarlie.nl. Informatie over liefdescoaching vind je op www.liefdescoaching.nl.

Gegevens

Datum:
20 april

Locatie

Studio Nia te Naarden
Amersfoortsestraatweg 16
1411 HD
Naarden

Elke 1e zaterdag: AMERSFOORT
Elke 3e zaterdag: NAARDEN