muziek
muziek
muziek

Muziek en DJ

 

Eigenzinnig en vrij

Wat DansJeVrij! nu vele jaren uniek maakt is de eigenzinnige muziek van onze DJ's. Inspirerend om ook in beweging vrij te experimenteren.

Muziek uit alle werelddelen, alle genres en uit alle tijden. Dat betekent ook ruimte voor (nieuw) klassiek. En altijd zal er muziek zijn die je uitnodigt om uit je dak te gaan maar ook muziek waarbij je weer 'naar binnen' kan keren. Een combinatie van ritmes, stijlen en energie, vloeiende overgangen en soms een stiltemoment, zorgen voor een dansavond die van begin tot eind afwisselend en uitdagend is.

Dat is wat wij met DansJeVrij! voortzetten (na het overlijden van onze inspirator Carolien) en wat wij onze DJ's vragen: kies muziek die de danscreativiteit aanspreekt. Laat horen die aparte en verrassende akoestische muziek. Muzikale pareltjes die je benen in beweging zetten maar ook het oor streelt of je hart raakt. Durf ook een blokje minimalistische, (modern)klassiek of opera, jazz of blues te laten horen en zorg voor vloeiende overgangen tussen de verschillende genres.

En zo laat DJ Reinier van team DansJeVrij! regelmatig de muziek horen, die Carolien heeft verzameld en aan ons heeft overgedragen. Veel muziek heeft zij niet eerder laten horen. Bij voorkeur wordt hiervan een compilatie gemaakt tezamen met andere en nieuwe muzikale vondsten.
Deze avonden wordt aangekondigd met DJ Reinier 'outside-the-box'

En zo dans jij en steeds weer je eigen, nog nooit eerder ontdekte sterren van de hemel!

Daarnaast gast DJ's met hun eigen voorkeuren en kwaliteiten

Naast onze eigen DJ Reinier, werkt DansJeVrij! met verschillende gast-DJ's. Dat geeft afwisseling, maar wel met het zwaartepunt in akoestische muziek. De naam van de DJ kondigen wij aan bij de betreffende workshop zodra deze bekend is.

Wil je meer informatie lezen over onze DJ's, klik op de naam van

DJ Aloes              DJ o' Nysos               DJ Marold               DJ Petro              DJ Theo Berlie              DJ Marleen              DJ Astrid

Deze DJ's draaien dus ook op andere dansplekken.

 


En wie er ook de DJ van de avond is, de dansvloer-code van DansJeVrij! is altijd:

Op de dansvloer spreekt de taal van de dans, het lichaam, de beweging.
En social-talk kun je in de loungeruimte doen.

Want wanneer je hebt meegemaakt hoe mooi het is wanneer je bij verstilde muziek alleen de muziek (en schuifelende voeten) hoort, dan begrijp je vast waarom we dit vragen.